ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δημοσκόπηση – ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός θα είναι ο νικητής στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή

Νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσκόπηση - ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός θα είναι ο νικητής στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή

Νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

κρατίδιο» - «Ήμουν κουρασμένος»" />κρατίδιο» του Στέφανου Κασσελάκη. Η σκληρή απάντηση της Έφης Αχτσιόγλου και οι δηλώσεις - απολογία του. " />

Η κατάσταση εντός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μυρίζει «μπαρούτι», μιας και η έλευση του Στέφανου Κασσελάκη από το… πουθενά τάραξε τα νερά, με την Έφη Αχτσιόγλου να ηττάται στον πρώτο γύρο, παρά το γεγονός πως φάνταζε το απόλυτο φαβορί για τη νίκη μέχρι έναν μήνα πριν.

Αναλυτικά εδώ

Πρώτη μέρα στον στρατό: Ο Κασσελάκης δοκιμάζει το φαγητό και αλλάζει το μενού (Vid)
Πρώτη μέρα στον στρατό: Ο Κασσελάκης δοκιμάζει το φαγητό και αλλάζει το μενού (Vid) 205.498 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ