ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλούκας: «Bασικός στόχος του Παναθηναϊκού η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η ενότητα της ομάδας»

Ο Κώστας Σλούκας μιλώντας σε αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στο κλίμα της ενότητας που πρέπει να επικρατεί στην ομάδα.

Σλούκας: «Bασικός στόχος του Παναθηναϊκού η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η ενότητα της ομάδας»

Αποφασισμένος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα δήλωσε σε αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ ο αρχηγός του “τριφυλλιού” Κώστας Σλούκας.

Ο έμπειρος γκαρντ, με δηλωσεις του τόνισε ότι ο βασικός στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του τίτλου εντός συνόρων, ενώ ανέδειξε τη σημασία που θα έχει για τον σύλλογο η ενότητα.

Αναλυτικά:

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό και να είμαστε ενωμένοι. Ο βασικός στόχος της ομάδας μας είναι προφανώς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια όπου ο Ολυμπιακός κυριάρχησε.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ελπίζω, με τη βοήθεια του κόσμου και της τύχης, να τα καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις ομάδες. Και όσον αφορά στους φιλάθλους να αγαπούν τις ομάδες τους, να είναι δίπλα τους και φυσικά να μείνουν μακριά από ακραίες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στον ελληνικό αθλητισμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.