ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΕΣΑΚΕ για Παναθηναϊκό: «Τάραξε τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι με σκοπό να κατακτήσει τίτλους»

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν, δίνοντας έμφαση στις ριζικές αλλαγές του ρόστερ αλλά και τις μεταγραφικές "βόμβες" που πυροδότησε.

ΕΣΑΚΕ για Παναθηναϊκό: «Τάραξε τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι με σκοπό να κατακτήσει τίτλους»

Αναλυτικά όσα αναφέρει για τους «πράσινους»:

«Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν 2023-24 για το επαγγελματικό μπάσκετ και το www.esake.gr συνεχίζει τα αφιερώματα στις ομάδες που μετέχουν στην Basket League της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς με τις τέσσερις ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της νέας περιόδου, το Super Cup 2023 by aegean islands που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στην Ρόδο.

Μια εβδομάδα νωρίτερα από το jumpball του 32ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος που θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Σειρά έχει ο Παναθηναϊκός που το περασμένο καλοκαίρι τ’ άλλαξε όλα, με στόχο να επιστρέψει στους τίτλους. Έγινε μία μεγάλη επένδυση στο νέο ρόστερ ξεκινώντας από την τεχνική ηγεσία την οποία ανέλαβε ο Εργκίν Αταμάν μετά την πετυχημένη θητεία που είχε στην Αναντόλου Εφές.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.713 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από κει και πέρα, οι δώδεκα νέοι παίκτες που προστέθηκαν στους «πράσινους», αποδεικνύουν και την επιδίωξη της διοίκησης να γυρίσει εντελώς σελίδα σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτό άλλωστε… τάραξε τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι έπειτα από τη συμφωνία που ολοκλήρωσε με τον Κώστα Σλούκα ο οποίος θα είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού την ερχόμενη σεζόν μετά από συνολικά 9 χρόνια στον Ολυμπιακό.

Με τις ανακοινώσεις, επίσης, των Λούκα Βιλντόζα (πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα), Κάιλ Γκάι (Μπανταλόνα), Δημήτρη Μωραΐτη (Περιστέρι bwin), Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (Γκραν Κανάρια), Ιωάννη Παπαπέτρου (Παρτίζαν), Τζέριαν Γκραντ (Τουρκ Τέλεκομ), Ματίας Λεσόρ (Παρτίζαν), ΚώσταςΑντετοκούνμπο (Φενέρμπαχτσε), Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (Τορόντο) και του Κωνσταντίνου Μήτογλου, ο οποίος επιστρέφει στην δράση μετά από 16 μήνες τιμωρίας, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ισχυρό ρόστερ που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει ξανά τίτλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.