ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Κάθε φορά έλεγα θα κάνω τον Αταμάν να βάλει την πράσινη φανέλα και το κατάφερα»

Για την επιλογή Αταμάν μίλησε στην πρώτη του δήλωση ενόψει του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γιαννακόπουλος: «Κάθε φορά έλεγα θα κάνω τον Αταμάν να βάλει την πράσινη φανέλα και το κατάφερα»

Για την επιλογή Αταμάν μίλησε στην πρώτη του δήλωση ενόψει του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Ευχαριστώ τις τρεις ομάδες και τις διοικήσεις τους και τους προπονητές τους, απάντησαν άμεσα θετικά στην πρόσκλησή μας. Προσπαθούμε κάθε χρόνο το επίπεδο του τουρνουά να είναι υψηλό. Θα χαίρεται ο Παύλος Γιαννακόπουλος με αυτό που γίνεται. Είναι σοκ και δέος να βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες. Η Εφές με τις Ευρωλίγκες και τους τίτλους που πήρε, ο Λάσο και η Μπάγερν για το ανώτατο επίπεδο.

Για τον Εργκιν τι να πω. Ερχόταν κάθε φορά εδώ με την μπλε φανέλα και έλεγα «Θα τον κάνω μια μέρα να βάλει την πράσινη και το κατάφερα». Και τον ευχαριστώ.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.807 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ευχαριστώ πάρα πολύ και τον Ζέλικο και να έχει η εγγονή του μια ζωή γεμάτη υγεία. και ευτυχία. Πάνω από όλα η οικογένεια, αυτό με έχει μάθει η ζωή. Και μετά το μπάσκετ.

Ελπίζω να έχουμε ένα πολύ ωραίο τουρνουά, μακριά από τραυματισμούς μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος να κερδίσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.