ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωσε τον Ιωαννίδη η UEFA: Το γκολ του με φυσικό ήχο (vid)

Η UEFA με ανάρτησή της στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη.

Αποθέωσε τον Ιωαννίδη η UEFA: Το γκολ του με φυσικό ήχο (vid)

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιγιαρεάλ με 2-0. Ο νεαρός φορ πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη.

O 23χρονος πήρε μια σπουδαία μπαλιά κάτω από τον Γιάννη Κώτσιρα και με ένα υπέροχο σκαφτό πλασέ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ρέινα να αντιδράσει. Ο Ιωαννίδης στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα είχε μια σπουδαία ακόμα ευκαιρία. Μετά από πάσα του Μλαντένοβιτς κατέβασε υπέροχα την μπάλα, άφησε πίσω τον αντίπαλο του με υπέροχη ντρίμπλα, αλλά μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν πλασάρει κόπηκε από τους αμυντικούς της Βιγιαρεάλ.

Μια σπουδαία εμφάνιση από τον φορ του τριφυλλιού που ήρθε να προστεθεί στις ήδη καλές εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 41.041 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα η UEFA με ανάρτηση της αποθέωσε τον νεαρό φορ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.