ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον ορισμό των διαιτητών στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον ορισμό του διαιτητή της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον ορισμό των διαιτητών στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Από το πρωί του Σαββάτου έχει γίνει γνωστό ότι ο Μπένετ υπέβαλε την παραίτησή του, με τον Τάκη Μπαλτάκο να την κάνει αποδεκτή.

Λίγη ώρα αργότερα η Ομοσπονδία με επίσημή ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι υπεύθυνος για τον ορισμό των διαιτητών στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ια είναι όπως ορίζει ο κανονισμός ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος.

Ο Μάνταλος θα συνεχίσει να κάνει τους ορισμούς μέχρι να προκύψει ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ μέσα στις επόμενες ημέρες στη συνεδρίαση που θα υπάρξει.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σχετικά με τον ορισμό διαιτητή του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, λόγω της παραίτησης του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ, ο ορισμός αυτός, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό διαιτησίας (άρθρο 4) θα γίνει από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Σταύρο Μάνταλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.