ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Tελικός με την Εφές στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 την Εφές στο ΟΑΚΑ στον τελικό του 5ου τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Tελικός με την Εφές στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Παναθηναϊκός που άρεσε και έδωσε στον κόσμο του μια πρώτη… γεύση!

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν απόψε στις 20:00 στο ΟΑΚΑ την πρώην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, Εφές, στον τελικό του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο νέο “πράσινο” ΟΑΚΑ.

Ο “εξάστερος” μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση η οποία άφησε αρκετές υποσχέσεις, επικράτησαν της Μπάγερν στον “ημιτελικό” με σκορ 80-73, με τον Κάιλ Γκάι να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, αφού σημείωσε, 13 πόντους.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός είχε πλουραλισμό στην επίθεση, (Λεσόρ (13π.), Γκραντ (11π.), Μπαλτσερόφσκι και Μήτογλου (10π), ενώ υπήρξαν στιγμές που έτρωγε… σίδερα στην άμυνα και μεταξύ άλλων ήταν αρκετά πιο βελτιωμένος από την γραμμή του τριπόντου.

Μάλιστα το σημερινό ματς αποτελεί την καλύτερη “πρόβα” ενόψει και του Σούπερ Καπ της Ρόδου, στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά.

Το αποψινό ματς, είναι μια ευκαιρία για τον Εργκίν Αταμάν, να δοκιμάσει αρκετά νέα πράγμαατα, καθώς η Εφές είναι μια από τις Top Class ομάδες της Euroleague, με τον κόσμο να συρρέει ξανά στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να δει την ομάδα και να τιμήσει την μνήμη του σπουδαίου και ανυπέρβλητου, διοικητικού ηγέτη της “πράσινης” ΚΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.