ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Γίγαντας που ξυπνάει ο Παναθηναϊκός – Ίσως αυτές οι αλλαγές με ΑΕΚ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στο γεγονός πως ίσως υπάρξουν δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και τη δίψα που υπάρχει σε ομάδα και κόσμο.

Νικολογιάννης: «Γίγαντας που ξυπνάει ο Παναθηναϊκός - Ίσως αυτές οι αλλαγές με ΑΕΚ»

Ως έναν γίγαντα που ξυπνάει χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Τάσος Νικολογιάννης.

Μεταξύ άλλων στάθηκε στη δίψα που υπάρχει σε κόσμο και ομάδα, ενώ για το ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ τόνισε πως ίσως υπάρξουν 1-2 αλλαγές.

«Το βάρος έχει πέσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Έτσι όπως είναι τα ματς, συνεχόμενα πλέον, τη μία μέρα γίνεται αποθεραπεία και την άλλη τακτική, είναι λίγες ημέρες ανάμεσα στα παιχνίδια. Τα υπόλοιπα ματς θα είναι πολύ στριμωγμένα. Πολύ απαιτητικό το πρόγραμμα, με συνεχόμενα ντέρμπι και ευρωπαϊκά ματς. Θέλει καλή διαχείριση, συγκέντρωση και αντιμετώπιση», είπε αρχικά.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πιθανότητα αλλαγών στην ενδεκάδα: «Δεν θα έχει εκπλήξεις η αποστολή, εκτός από Βαγιαννίδη και Βέρμπιτς που δεν προλαβαίνουν. Δεν θα πάει σε ιδιαίτερες αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς, πάνω-κάτω η ενδεκάδα που είδαμε. Ίσως Χουάνκαρ αντί Μλαντένοβιτς και ίσως Βιλένα αντί Τσέριν. Μέχρι εκεί».

Για το αν μπορεί να… έχει αδειάσει ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ: «Υπάρχει σεβασμός για την ΑΕΚ, ξέρουν πόσο καλή ομάδα είναι. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός θέλει αυτό το ματς για να την αφήσει πίσω του και να είναι σε καλή βαθμολογική θέση. Σε αυτό το σκεπτικό έχει γίνει η προετοιμασία ώστε ο Παναθηναϊκός τη Δευτέρα να πάρει το ντέρμπι. Ξέρουν πολύ καλά οι παίκτες τη σημασία του ντέρμπι».

Για τον κόσμο: «Η Λεωφόρος πλέον είναι μικρή, δεν χωράει τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Πλέον γεμίζει και το ΟΑΚΑ, με Μπράγκα και Βιγιαρεάλ είχε συνολικά κοντά στις 120 χιλ. κόσμο! Δείχνει τη δίψα του κόσμου, τη δυναμική του Παναθηναϊκού, έναν γίγαντα που ξυπνάει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.