ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μη αναστρέψιμο το αποτέλεσμα για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ…

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν προσέλθει στις κάλπες, αλλά το αποτέλεσμα για την κούρσα της αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει μη αναστρέψιμο.

Μη αναστρέψιμο το αποτέλεσμα για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ…

Η μεγάλη ώρα για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε και από το πρωί οι ψηφοφόροι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συρρέουν στα κέντρα προκειμένου ν’ αποφασίσουν το ποιος εκ των Στέφανου Κασσελάκη και Έφης Αχτσιόγλου θα διαδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα στον προεδρικό θώκο.

Και μπορεί πριν την πρώτη Κυριακή η πρώην υπουργός εργασίας να ήταν το τεράστιο φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα, όμως η άφιξη από το… πουθενά του 35χρονου πολιτικού άλλαξε τις ισορροπίες: στον πρώτο γύρο ο Κασσελάκης επικράτησε με μια διαφορά της τάξης των 9 μονάδων.

Έκτοτε οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα, τα πυρά ένθεν κι ένθεν έδιναν κι έπαιρναν, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τάχτηκε υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου και ο Νίκος Παππάς υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη και, κάπως έτσι, φτάσαμε (σχεδόν) στο φινάλε.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 1.101.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.