ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ένταση με Κασσελάκη σε εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ (Vid)

Μικρή ένταση δημιουργήθηκε λίγο πριν ψηφίσει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Νέα Σμύρνη.

Ένταση με Κασσελάκη σε εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ (Vid)

Ο Στέφανος Κασσελάκης ψήφισε το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη για τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο κατά την άφιξή του στο εκλογικό τμήμα υπήρξε μία στιγμή μικροέντασης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στην περιοχή με μηχανή και στο σημείο υπήρχε αρκετός κόσμος, όπως και πολλές κάμερες. Αφού κάποιοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Κασσελάκη φωνάζοντας «να φύγει η Δεξιά», δημιουργήθηκε ένας μικρός συνωστισμός.

Αποτέλεσμα να στριμωχτεί αρκετός κόσμος μπροστά από μία δημοτική οργάνωση που είχε στήσει έναν πάγκο. «Τι είναι αυτά; δημοτική οργάνωση είμαστε και πέφτετε πάνω; Έχετε μία ημέρα που διαφημίζετε την είσοδό σας», είπαν στον Στέφανο Κασσελάκη.

Πρώτη μέρα στον στρατό: Ο Κασσελάκης δοκιμάζει το φαγητό και αλλάζει το μενού (Vid)
Πρώτη μέρα στον στρατό: Ο Κασσελάκης δοκιμάζει το φαγητό και αλλάζει το μενού (Vid) 205.498 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Έχουμε ακόμα χρόνο. Η κάλπη είναι άδεια σήμερα το πρωί και όλα κρίνονται σήμερα», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης προσερχόμενος στην ψηφοφορία του Β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών." />

Πηγή: reader.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ