ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ: Η καρφωματάρα του Λεσόρ από κάθε γωνία του ΟΑΚΑ (Vid)

Ο Ματίας Λεσόρ χάρισε το Highlight της αναμέτρησης με την Μπάγερν για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ: Η καρφωματάρα του Λεσόρ από κάθε γωνία του ΟΑΚΑ (Vid)

Με το… θηρίο Λεσόρ δεν έχει να φοβάται τίποτα ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου της Μπάγερν για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” με σκορ 80-73 δίνοντας ένα μικρό… δείγμα ενώπιον του κόσμου του στο “καταπράσινο” ΟΑΚΑ για το τι αναμένεται να δούμε τη φετινή σεζόν.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του εξάστερου ήταν και ο νεοαποκτηθείς, Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος σέντερ, δείχνει να εγκλιματίζεται και μετά την πολύ καλή του παρουσία στο τουρνουά της Ρόδου, πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Βαυαρούς σκοράροντας 13 πόντους.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το highlight της βραδιάς ήρθε στην τέταρτη περίοδο. Ο Γάλλος έπαιξε το pick n’ roll με τον Κάιλ Γκάι και κάρφωσε με… μανία στο αντίπαλο καλάθι ξεσηκώνοντας το ΟΑΚΑ σχεδόν πέντε λεπτά πριν το τέλος.

Δείτε το κάρφωμα του Λεσόρ από όλες τις πιθανές….γωνίες του γηπέδου:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.