ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πέσιμο» της Ελένης Λουκά στον Κασσελάκη: Tι είπε στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (Vid)

Η Ελένη Λουκά «χτύπησε» ξανά κάνοντας «πέσιμο» στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πέσιμο» της Ελένης Λουκά στον Κασσελάκη: Tι είπε στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (Vid)

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετέβη στο εκλογικό κέντρο στη Νέα Σμύρνη όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί τον περίμενε η Ελένη Λουκά, η οποία την είχε «στήσει» από νωρίς μέχρι να τον δει και άρχισε να του φωνάζει.

Συγκεκριμένα του έλεγε: «Nτροπή σου, ντροπή σου, είσαι του σατανά! Είσαι τελείως ανώμαλος». Εκείνος με απόλυτη ψυχραιμία της απάντησε: «Σέβομαι την άποψή σου. Να είσαι καλά».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 277.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα αρκετοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να παρέμβουν ώστε να την απομακρύνουν και ο Στέφανος Κασσελάκης τους έλεγε: «Δεν πειράζει, όλοι ήρεμα. Όλα καλά». Στην συνέχεια πήγε να ψηφίσει.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ