ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Τσόκαϊ η ενδεκάδα κόντρα στην Καλαμάτα

Δείτε την πρώτη ενδεκάδα της σεζόν για τον Παναθηναϊκό Β'.

Παναθηναϊκός: Με Τσόκαϊ η ενδεκάδα κόντρα στην Καλαμάτα

Έτοιμος για την πρεμιέρα του στη φετινή Super League 2 είναι ο Παναθηναϊκός Β’.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Καλαμάτα στις 16:00 με τον προπονητή του “τριφυλλιού” να ανακοινώνει την αρχική ενδεκάδα σχεδόν μια ώρα πριν το ματς.

Σε αυτή βρίσκεται και ο Ένις Τσόκαϊ ο οποίος από την Παρασκευή έγινε γνωστό πως θα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ στον πάγκο είναι ο Μπιλάλ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.901 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λίλο θα είναι στην εστία. Με τους Τουρκοχωρίτη, Φίκαϊ, Προδρομίτη και Μαρτίνη στην άμυνα. Τσόκαϊ Αθανασακόπουλος και Καράμπας στο κέντρο, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Νταμπίζας, Βαλεντίν Μαντσίνι και Σαρδέλης.

Στον πάγκο: Μαργκόνο, Σιδεράς, Βουτσάς, Φουρτάδο, Κυριόπουος, Κρυπαράκος, Λάμψιας, Μπιλάλ, Λιούμης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.