ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δίψα για νίκη επί της ΑΕΚ στο καμίνι της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός μετά τη μεγάλη νίκη επί της Βιγιαρεάλ δίνει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν απόψε (21:00, Panathinaikos24.gr Live, Cosmote Sport 1) με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και θέλει ένα ακόμη τρίποντο.

Δίψα για νίκη επί της ΑΕΚ στο καμίνι της Λεωφόρου

Ώρα για ντέρμπι κορυφής!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 21:00 την ΑΕΚ στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στο +7 από τους “κιτρινόμαυρους”.

Οι “πράσινοι” προέρχονται από την σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Βιγιαρεάλ με σκορ 2-0 με την ψυχολογία να είναι στα ύψη, αλλά την… επήρεια της να έχει… περάσει λόγω του βαρέως προγράμματος.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νίκη με τον Σέρβο τεχνικό, να καταστρώνει τα πλάνα του προκειμένου το “τριφύλλι” να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός έμεινε και πάλι ο Βέρμπιτς, αλλά και ο Αϊτόρ ο οποίος αποκάλυψε πως ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα. Στην αποστολή επέστρεψε ο Κλεϊνχέισλερ.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ετοιμάζει πολλές αλλαγές. Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον να μην αλλάζουν και τον Χουάνκαρ πιθανότατα να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Ρούμπεν Πέρεθ, με Τσέριν πιθανώς να παραμείνουν στο αρχικό σχήμα και τον Μπερνάρ στον άξονα.

Στην επίθεση, ο Παλάσιος θα είναι δεξιά, ο Μαντσίνι αριστερά, ενώ μια θέση παίζεται ανάμεσα σε Σπόραρ και Ιωαννίδη για την κορυφή της επίθεσης.

Θυμίζουμε ότι διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός, Σιμόνε Σότσα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.