ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: H πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ

Δείτε τους «11» που θα επιλέξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός:  H πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα αυτής της κρίσιμης αναμέτρησης.

Μοναδικό πρόβλημα για το τριφύλλι είναι ο Βαγιαννίδης, αλλά και ο τιμωρημένος Χουάνκαρ. Ο Σέρβος προπονητής δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου το τριφύλλι επικράτησε με 5-0.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάποια προβλήματα, καθώς δεν θα βρίσκεται στην αποστολή ούτε ο Βέρμπιτς ούτε ο Αϊτόρ όπως και ούτε ο Βαγιαννίδης.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ετσι όπως όλα δείχνουν: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, Στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα αγωνιστούν οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Κώτσιρας. Στο κέντρο θα παίξουν οι Ρούμπεν, Βιλένα και Μπερνάρ ενώ στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Μαντσίνι, στο δεξί ο Παλάσιος και στην κορυφή ο Ιωαννίδης ή ο Σπόραρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.