ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Χρόνια είχε να δει ψηλό σαν τον Λεσόρ ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Πετρίδης σχολίασε όσα είδαμε στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» από τον νέο Παναθηναϊκό.

Πετρίδης: «Χρόνια είχε να δει ψηλό σαν τον Λεσόρ ο Παναθηναϊκός»

Στην απόδοση των Λεσόρ και Γκάι, αλλά και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Σλούκα εστίασε ο Γιώργος Πετρίδης σχολιάζοντας την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Εφές στον τελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος».

«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλή άμυνα και στα δύο ματς. Είχε διάθεση και παίκτες που έριχναν το κορμί τους στη φωτιά, αλλά και έναν φοβερό Λεσόρ με αποκορύφωνα την τάπα στον Λάρκιν. Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοιον ψηλό στο ΟΑΚΑ. Ο Γκάι ήταν ο μεγάλος κερδισμένος του τουρνουά, σε επίπεδο αυτοπεποίθησης, προσφέροντας πολλά και όχι μόνο σουτ. Ο Σλούκας έδειξε την κλάση του στο τέλος, παρότι δεν του είχε βγει το παιχνίδι μέχρι τότε. Ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει στην τελευταία επίθεση», σημείωσε.

«Κάποιοι παίκτες έχουν σκάσει λίγο στην προετοιμασία, γιατί ο Αταμάν είναι πολύ απαιτητικός και οι προπονήσεις είναι πολύ σκληρές. Πλέον πάμε στην τελική ευθεία για το Σούπερ Καπ, την προσεχή Παρασκευή. Λογικά θα είναι διαθέσιμος ο Βιλντόσα, αλλά ίσως είναι λίγο πίσω σε επίπεδο ρυθμού», πρόσθεσε.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.