ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Να μπει καλύτερα από κάθε άλλο εφετινό ματς ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Νικολογιάννης: «Να μπει καλύτερα από κάθε άλλο εφετινό ματς ο Παναθηναϊκός»

Ιδιαίτερα σημαντικό για τον Παναθηναϊκό θα είναι στο σημερινό ματς με την ΑΕΚ να ξεκινήσει το παιχνίδι καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο εφετινό. Αυτό επεσήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης μεταφέροντας το ρεπορτάζ του τριφυλλιού ενόψει του μεγάλου σημερινού ντέρμπι, εξηγώντας ότι θα πρέπει οι πράσινοι να έχουν ένταση από την αρχή του αγώνα, εκμεταλλευόμενοι τις απουσίες που έχει η Ένωση αλλά βασιζόμενος και σε μια αρνητική παράδοση που καλείται να προσέξουν, σύμφωνα με την οποία ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοράρει πρώτος από τον Μάρτιο του 2022.

Σχετικά με την 11άδα ο Τάσος Νικολογιάννης εκτίμησε ότι ο Χουάνκαρ θα επιστρέψει στην σε αυτή στη θέση του Μλαντένοβιτς, ενώ στο κέντρο ο Τσέριν έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Βιλένα για να παίξει.

Όλο το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με την εκτίμηση και για την 11άδα που θα κατεβάσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.