ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με Τζούρισιτς «10άρι», Βιλένα και Μπερνάρ αριστερά κόντρα στην ΑΕΚ!

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο στις 21:00.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με Τζούρισιτς «10άρι», Βιλένα και Μπερνάρ αριστερά κόντρα στην ΑΕΚ!

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι έφτασε!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21:00 στη Λεωφόρο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Περίπου μια ώρα πριν το ματς, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την ενδεκάδα της αναμέτρησης.

Ο Σέρβος τεχνικός προχωρά σε τρεις αλλαγές συγκριτικά με το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Συγκεκριμένα, ο Βιλένα παίρνει τη θέση του Τσέριν, ο Τζούριτσιτς παίρνει φανέλα βασικού με τον Μπερνάρ στα άκρα και τον Παλάσιος εκτός, ενώ στο αριστερό άκρο επανέρχεται ο Χουάνκαρ.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Oι “πράσινοι” θα παραταχθούν με σύστημα 4-2-3-1. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν και Βιλένα θα παίξουν στον άξονα, με τους Τζούριτσιτς-Μαντσίνι στα άκρα και Μπερνάρ πίσω από τον προωθημένο Ιωαννίδη.

Aπό την άλλη η ΑΕΚ κάνει αλλαγές με τον Κάλενς να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στη Λεωφόρο. Ο Στάνκοβιτς τέρμα, με τους Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς, Μοχαμάντι στην άμυνα. Ο Γαλανόπουλος, με τον Γκατσίνοβιτς τον Ελίασον και τον Πινέδα στο κέντρο. Στην επίθεση ο Γκαρσία με τον Τσούμπερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.