Ποδόσφαιρο

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με Τζούρισιτς «10άρι», Βιλένα και Μπερνάρ αριστερά κόντρα στην ΑΕΚ!

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο στις 21:00.

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι έφτασε!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21:00 στη Λεωφόρο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Περίπου μια ώρα πριν το ματς, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την ενδεκάδα της αναμέτρησης.

Ο Σέρβος τεχνικός προχωρά σε τρεις αλλαγές συγκριτικά με το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Συγκεκριμένα, ο Βιλένα παίρνει τη θέση του Τσέριν, ο Τζούριτσιτς παίρνει φανέλα βασικού με τον Μπερνάρ στα άκρα και τον Παλάσιος εκτός, ενώ στο αριστερό άκρο επανέρχεται ο Χουάνκαρ.

Oι “πράσινοι” θα παραταχθούν με σύστημα 4-2-3-1. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν και Βιλένα θα παίξουν στον άξονα, με τους Τζούριτσιτς-Μαντσίνι στα άκρα και Μπερνάρ πίσω από τον προωθημένο Ιωαννίδη.

Aπό την άλλη η ΑΕΚ κάνει αλλαγές με τον Κάλενς να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στη Λεωφόρο. Ο Στάνκοβιτς τέρμα, με τους Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς, Μοχαμάντι στην άμυνα. Ο Γαλανόπουλος, με τον Γκατσίνοβιτς τον Ελίασον και τον Πινέδα στο κέντρο. Στην επίθεση ο Γκαρσία με τον Τσούμπερ.

Exit mobile version