ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Όχι» από την Αχτσιόγλου στον Κασσελάκη!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με την Έφη Αχτσιόγλου στο γραφείο του προέδρου της ΚΟ του κόμματος Σωκράτη Φάμελλου.

«Όχι» από την Αχτσιόγλου στον Κασσελάκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε στην Έφη Αχτσιόγλου να αναλάβει όποιον τομέα επιθυμεί, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε. Η κυρία Αχτσιόγλου φέρεται να είπε στον Στέφανο Κασσελάκη ότι «στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν θέλω να αναλάβω θέση. Δεν έχω την ενέργεια αυτή τη στιγμή. Ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι», επικαλούμενη τον μεγάλο φόρτο εργασίας που είχε η προεκλογική μάχη για τις εσωκομματικές εκλογές.

Μετά το «όχι» της Αχτσιόγλου, η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παραμείνει τομεάρχης Οικονομικών. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

«Θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε» δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Συναντηθήκαμε, ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις του ευχήθηκα καλή δύναμη. Δεν έχω την δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση. Είναι ξαναλέω καθαρά προσωπική άποψη. Νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι» σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου και συμπλήρωσε:

«Θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε. Ο ίδιος μου είπε για οποιαδήποτε θέση θέλω, δεν αρνήθηκα, εξαρχής ήταν γενική η κουβέντα, είπα ότι προσωπικά δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό».

Πηγή: iefimerida.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.