ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εκτέλεσαν πρόεδρο ομάδας μετά από μία ήττα!

Σοκ προκαλούν τα νέα που έρχονται από την Κολομβία, με τον πρόεδρο της Τίγκρες να δολοφονείται λίγη ώρα μετά την ήττα της ομάδας του.

Εκτέλεσαν πρόεδρο ομάδας μετά από μία ήττα!

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο 63χρονος που βρισκόταν στο αμάξι με την κόρη του όταν είδε ξαφνικά δύο μηχανές να έρχονται δίπλα του και να ανοίγουν πυρ.

Ο Πάες έχασε την ζωή του μέσα στο αυτοκίνητο του και μπροστά στα μάτια της κόρης του. Μια τραγωδία που φυσικά δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στην Κολομβία.

Οι αρχές μάλιστα θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανό η δολοφονία να σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 8.749 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.