ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Φρενίτιδα» του κόσμου για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό!

Πανζουρλισμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς η προπώληση για το ντέρμπι κινείται με ξέφρενους ρυθμούς.

Παναθηναϊκός: «Φρενίτιδα» του κόσμου για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό!

Το ΟΑΚΑ θα πάρει πάλι φωτιά!

Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, λίγη ώρα μετά την είδηση ότι τα εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρα της Ευroleague με τον Ολυμπιακό στις 6 Οκτωβρίου (21:15).

H “πράσινη” ΚΑΕ ενημέρωσε το απόγευμα της Τρίτης (26/9) ότι τα εισιτήρια για τα ματς της Ευρωλίγκας έχουν πλέον κυκλοφορήσει και οι οπαδοί του “τριφυλλιού” έσπευσαν να προμηθευτούν, ένα “μαγικό χαρτάκι”.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά το γεγονός ότι ο “εξάστερος” έχει ενισχυθεί και σε βάθος χρόνου στα φιλικά έδειξε καλό πρόσωπο, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” αλλά και η εντυπωσιακή ενίσχυση του ρόστερ, με πρωτοκλασσάτους παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Ματίας Λεσόρ, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Λούκα Βιλντόσα, έχουν τραβήξει ξανά τα βλέμματα στην ομάδα η οποία θα καθοδηγείται από τον Εργκίν Αταμάν.

Ενδεικτικό της “παράνοιας” που επικρατεί είναι ότι το σύστημα της προπώλησης είχε αρκετή ώρα αναμονής από το μαζικό κύμα εισροής φιλάθλων που προσπάθησαν να αγοράσουν εισιτήριο ώστε να παρευρεθούν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για το ματς με τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.