ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ: Χουάντσο, Γκάι και Κώστας Αντετοκούνμπο τραγουδούν τον ύμνο του Παναθηναϊκού (Vid)

Τον ύμνο του Παναθηναϊκού, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, τραγούδησαν στη Media Day της ομάδας οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Κάιλ Γκάι και Κώστας Αντετοκούνμπο!

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ: Χουάντσο, Γκάι και Κώστας Αντετοκούνμπο τραγουδούν τον ύμνο του Παναθηναϊκού (Vid)

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία και ανυπομονησία για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, μετά από ένα «καυτό» καλοκαίρι, στο οποίο έγινε ολικό λίφτινγκ στο ρόστερ με στόχο την άμεση επιστροφή στους τίτλους!

Παρά το γεγονός πως το φετινό καλοκαίρι έφτασαν έντεκα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο «τριφύλλι», φαίνεται, πως πολύ γρήγορα, άπαντες έχουν αρχίσει να εγκλιματίζονται στον σύλλογο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βίντεο από τη σημερινή Media Day των «πρασίνων» για λογαριασμό της Ευρωλίγκας, εκεί όπου τρεις από τους νέους αθλητές τραγούδησαν τον ύμνο του Παναθηναϊκού!

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Κάιλ Γκάι, αλλά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο έπιασαν το μικρόφωνο και τραγούδησαν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία μάλιστα τον ύμνο της ομάδας, με τον Ισπανό φόργουορντ να μιλά πολύ καλά την γλώσσα μας!

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.