ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Tο μήνυμα του Μάγκνουσον για τον τραυματισμό του

Δείτε την ανάρτηση του Χόρντουρ Μάγκνουσον μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη.

Παναθηναϊκός: Tο μήνυμα του Μάγκνουσον για τον τραυματισμό του

Την πρώτη του τοποθέτηση μετά τον σοβαρό του τραυματισμό έκανε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, είναι ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού την τρέχουσα σεζόν, καθώς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα προσγειώθηκε άτσαλα με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη χιαστού και να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Λίγες ώρες μετά την ατυχία του ο Μάγκνουσον έστειλε το μήνυμα του μέσω social media:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

“Η χθεσινή βραδιά ήταν μια και αν όχι η πιο δύσκολη στην καριέρα μου. Ο δρόμος προς την ανάκαμψη ξεκινά σήμερα. Ένα βήμα τη φορά, αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός Εκτιμώ όλα τα μηνύματα. Η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για εμένα και θα με βοηθήσει καθώς ξεκινώ ένα δύσκολο ταξίδι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.