ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Ίσως το πιο σημαντικό ματς της σεζόν με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα»!

Όλα όσα ανέφερε ο Ντίνος Μήτογλου στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μήτογλου: «Ίσως το πιο σημαντικό ματς της σεζόν με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Μήτογλου στους 94,6:

Αρχικά, για τον τραυματισμό του, το καλοκαίρι, είπε: «Είχα αρκετές δυσκολίες, αλλά τα αφήνω όλα πίσω. Στάθηκα άτυχος και λόγω υγείας δεν μπόρεσε να βοηθήσω την Εθνική. Τώρα βρίσκομαι με τον Παναθηναϊκό και μόνο εδώ είναι το μυαλό μου. Θέλουμε να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Σούπερ Καπ».

Για τις αλλαγές που βρήκε στον Παναθηναϊκό σε σχέση με την πρώτη του θητεία στην ομάδα: «Βρήκα μεγάλες αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά, σε θέματα εντός και εκτός γηπέδου. Αλλαγές σε μικρές λεπτομέρειες, που χαρακτηρίζουν, όμως, τους νικητές. Οι μικρές αλλαγές κάνουν τους νικητές».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Εργκίν Αταμάν και τις διαφορές του με τον Έτορε Μεσίνα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον προπονητή και τη διάθεση του προέδρου. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό, κάτι μεγάλο. Ο κόουτς είναι διαφορετικός από τον Μεσίνα. Καμία σχέση οι δυο τους, είναι διαφορετικοί άνθρωποι τελείως. Ο Αταμάν είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά και ο στόχος του είναι ότι ”ήρθα για να κερδίσω και θα κερδίσω”. Έχει φτιάξει ένα σύνολο για να κερδίσει».

Για το αν οριοθετούνται οι στόχοι των «πράσινων»: «Ο κόουτς έχει μεγάλες προσδοκίες. Θέλω να είμαστε μέσα και στους 4-5 στόχους μας. Αυτός είναι ο στόχος! Να έχουμε υγεία και να κερδίσουμε όλα τα ματς».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη. Είναι ο παλμός και η καρδιά της ομάδας. Έπαιξα στο εξωτερικό και γενικά ξέρω ότι το φοβούνται το ΟΑΚΑ. Φανταστείτε τι θα γίνει σε γεμάτο ΟΑΚΑ»!

Τέλος, για το ματς με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και πιθανότατα στον τελικό του Σούπερ Καπ: «Στο Σούπερ Καπ πρέπει πρώτα να περάσουμε. Έχουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ, που είναι και αυτό δύσκολο. Από εκεί και πέρα, για το ματς της Ευρωλίγκας, ίσως είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι όλης της σεζόν. Θα κρίνει πολλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.