ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία Κατσούρη: Ανάμεσα στους συλληφθέντες Κροάτης ποδοσφαιριστής, αρχηγός της ομάδας του! (pic)

Ανάμεσα στους Κροάτες χούλιγκαν που συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν για όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο μήνα είναι και ένας ποδοσφαιριστής!

Δολοφονία Κατσούρη: Ανάμεσα στους συλληφθέντες Κροάτης ποδοσφαιριστής, αρχηγός της ομάδας του! (pic)

Πρόκειται για τον 23χρονο άσο της Λιμπέρτας Λεονάρντο Γιάγκατιτς. Είναι ένας από αυτούς που συνελήφθησαν και βρίσκονται στην φυλακή μετά την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το απόγευμα της Τρίτης, μάλιστα, η Λιμπέρτας αντιμετώπισε τη Ριέκα για τη φάση των «16» του κυπέλλου Κροατίας.

Και για να δείξουν την υποστήριξή τους στον αρχηγό της ομάδας τους οπαδοί της Λιμπέρτας τραγούδησαν σύνθημα υπέρ του!

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην πατρίδα του Γιάγκατιτς, η σύλληψη και η προφυλάκισή του έχουν επιβεβαιωθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.