ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μεγάλη συνέντευξη του Κώστα Σλούκα: «Εγώ μιλάω στο γήπεδο, με ενοχλεί ότι γράφονται ψέματα – Είμαι ανυπόμονος για το γεμάτο ΟΑΚΑ»

O Κώστας Σλούκας μιλάει για πρώτη φορά για όσα έγιναν μετά τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και τον ενόχλησαν, την επικοινωνία που δεν είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα κι αυτή που είχε με τον Εργκίν Αταμάν, το πότε και το γιατί διάλεξε το Τριφύλλι, το ντέρμπι που έρχεται, ενώ κάνει και μια τρομερή αναφορά στους Αλβέρτη και Διαμαντίδη.

Μεγάλη συνέντευξη του Κώστα Σλούκα: «Εγώ μιλάω στο γήπεδο, με ενοχλεί ότι γράφονται ψέματα - Είμαι ανυπόμονος για το γεμάτο ΟΑΚΑ»

Η 8η Ιουλίου 2023 θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία του ελληνικού, αλλά και ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι η μέρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «πυροδότησε» τη μεταγραφή – βόμβα της δεκαετίας. «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κώστα Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια» ανέφερε λιτά και περιεκτικά με… άρωμα από τη χρυσή εποχή του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ακολούθησαν πολλά. Ο κόσμος των «πράσινων» υποδέχθηκε με ενθουσιασμό αυτή την εξέλιξη και υποδέχθηκε σαν ήρωα τον Έλληνα γκαρντ. Αντίθετα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τον αντιμετώπισαν ως προδότη, ενώ έγιναν και ειπώθηκαν πράγματα που έδωσαν τροφή στο τοξικό κλίμα που υπάρχει στον ελληνικό εθλητισμό. Μέχρι και η σύζυγός του δέχθηκε επίθεση στα social media.

O Κώστας Σλούκας για όλους και για όλα εδώ

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.