ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μιλουτίνοφ: «Ξεχνιέται το θέμα Σλούκα – Χαίρομαι που ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο δυνατός»

Ο σέντερ του Ολυμπιακού Νίκολα Μιλουτίνοφ, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τη φετινή σεζόν, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Μιλουτίνοφ: «Ξεχνιέται το θέμα Σλούκα - Χαίρομαι που ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο δυνατός»

Νίκολα Μιλουτίνοφ για όλους και για όλα!

Ο Σέρβος διεθνής σέντερ στο σερβικό ”meridianbetsport.rs” δεν μίλησε μόνο για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό αλλά αναφέρθηκε και στη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα καλό και για τους Πειραιώτες, που οι «πράσινοι» θα είναι πιο δυνατοί φέτος.

Μάλιστα ο Μιλουτίνοφ θεωρεί ότι η υπόθεση Σλούκα ξεχνιέται από τον Ολυμπιακό με το πέρασμα των μηνών, τονίζοντας στη συνεχεια ότι η αντιπαλότητα θα είναι μεγαλύτερη.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 95.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

«Ο Σλούκας έφυγε πριν από τρεις με τέσσερις μήνες, νομίζω ότι σιγά-σιγά ξεχνιέται το θέμα. Είναι δική του απόφαση. Μπορεί να ήταν λίγο περίεργο για εμάς στην αρχή, αλλά ως εκεί. Ειλικρινά, χαίρομαι που ο Παναθηναϊκός είναι πιο δυνατός, θα υπάρξει μεγαλύτερη αντιπαλότητα, καλύτερη για τους φιλάθλους, όλοι θα το απολαύσουν περισσότερο και αυτά τα ντέρμπι θα είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα, άρα και η Ευρωλίγκα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.