ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δραματικό μήνυμα Μπέου: Ανεβείτε σε ψηλούς ορόφους, η κακοκαιρία είναι χειρότερη από τη Daniel

Πιο σφοδρή από τη Daniel είναι η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες τον Βόλο, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.

Δραματικό μήνυμα Μπέου: Ανεβείτε σε ψηλούς ορόφους, η κακοκαιρία είναι χειρότερη από τη Daniel

Πιο σφοδρή από τη Daniel είναι η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες τον Βόλο, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.

Δραματικές ώρες βιώνουν ξανά οι κάτοικοι του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής, καθώς άλλη μια κακοκαιρία δοκιμάζει τις αντοχές τους.

Λίγο μετά τις 20:30, σχεδόν ολόκληρη η πρωτεύουσα της Μαγνησίας βυθίστηκε στο σκοτάδι. Η τάση της ηλεκτροδότησης παρουσίαζε μεγάλη διακύμανση για ώρα, προτού γίνει ολική διακοπή σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια στιγμή, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και ο κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών ελλοχεύει για ακόμη μια φορά, με τη νύχτα να προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη καθώς υπάρχουν αναφορές ακόμη και για εγκλωβισμένους

Σε μήνυμά του, εν μέσω της σφοδρής καταιγίδας, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος απευθύνει έκκληση στους πολίτες λέγοντας:

«Αυτή η καταρρακτώδης βροχή είναι μεγαλύτερη από τις 6 Σεπτεμβρίου. Κόπηκε ο δρόμος στη μέση στην Παιδόπολη της Αγριάς. Πλημμύρες παντού. Αν συνεχίσει έτσι θα σπάσει ο Κραυσίδωνας σε λίγα λεπτά. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρών αν μένετε σε ισόγεια και σε πρώτους ορόφους, ανεβείτε σε ψηλότερους ορόφους. Αν χρειαστείτε βοήθεια καλέστε στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Δε μπορώ να καταλάβω, τι οργή είναι αυτή από τη φύση. Προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Η βροχή θα συνεχιστεί όλη νύχτα. Μείνετε ψηλά. Μην κυκλοφορείτε».

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.