ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Να «σπάσει» την αρνητική παράδοση στην Τρίπολη

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε ( 20:30, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr Live) τον Αστέρα για την 6η αγωνιστική της Stoiixman Super League με στόχο τη νίκη η οποία θα σπάσει μια κατάρα που κρατά από τη σεζόν 2016/17.

Παναθηναϊκός: Να «σπάσει» την αρνητική παράδοση στην Τρίπολη

Nα επιστρέψει τις νίκες και να σπάσει μια αρνητική παράδοση ετών θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν στην Τρίπολη, τον Αστέρα (20:30, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr Live), για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θέλουν μόνο το “τρίποντο” προκειμένου να… σβήσουν την ήττα στη Λεωφόρο από την ΑΕΚ με σκορ 2-1.

Το “τριφύλλι” έχει ένα μεγάλο… πρέπει, καθώς πέραν της σημασίας που θα έχει η νίκη θα πρέπει να “σπάσει” και το αρνητικό ιστορικό που κρατά από τη σεζόν 2016/17 όταν είχε φύγει τελευταία φορά με το “διπλό” από την Τρίπολη.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει πολλές αλλαγές καθώς ακολουθεί μαραθώνιος κρίσιμων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την αποστολή του Παναθηναϊκού δεν έχει ακολουθήσει ο ανέτοιμος Γιώργος Βαγιαννίδης, αλλά και ο Αϊτόρ που την Τετάρτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία, με τον Κώτσιρα, τον Πάλμερ Μπράουν, τον Γεντβάι και τον Σένκεφελντ να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα. Αράο με Τσέριν και Μπερνάρ θα ξεκινήσουν πιθανότατα στην τριάδα του κέντρου, ενώ στην επίθεση αναμένεται να δούμε τον Βέρμπιτς να αγωνίζεται και πάλι βασικός όπως και ο Παλάσιος, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Σπόραρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.