ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κακοκαιρία Elias: Δραματική η κατάσταση σε Εύβοια και Βόλο από τις πλημμύρες – Δεκάδες εγκλωβισμένοι, κλειστοί ξανά οι δρόμοι

Απαγορεύεται η κυκλοφορία στις περιοχές Ασμήνι, Πευκί, Αρτεμίσιο και Γούβες Ευβοίας - Αγωνία για τον Σπερχειό - Χωρίς ρεύμα και νερό ο Βόλος, σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Κακοκαιρία Elias: Δραματική η κατάσταση σε Εύβοια και Βόλο από τις πλημμύρες - Δεκάδες εγκλωβισμένοι, κλειστοί ξανά οι δρόμοι

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες στη Κεντρική και Βόρεια Εύβοια, καθώς το κύμα της κακοκαιρίας έχει παραμείνει πάνω από την περιοχή για περισσότερο από 6 ώρες, «αδειάζοντας» χιλιάδες τόνους νερού από το Μαντούδι μέχρι την Ιστιαία και την ευρύτερη περιοχή.

Από τα μεσάνυχτα και μετά σε δεκάδες περιστατικά έχει κληθεί η πυροσβεστική για να βοηθήσει, σε απεγκλωβισμούς ανθρώπων. Η συγκοινωνία είναι προβληματική, καθώς δρόμοι έχουν κλείσει από καταπτώσεις ή καταστροφές στο οδικό δίκτυο, κορμοί δέντρων και καλώδια είναι πεσμένα στο έδαφος. Το νερό σε πολλές περιπτώσεις έχει ξεπεράσει και το 60 εκ., καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση των σωστικών συνεργείων.

Ο δρόμος από το Μαντούδι προς Πευκί είναι αδιάβατος, μετά από καταπτώσεις που έχουν σημειωθεί. Το ίδιο από την Κήρινθο προς την Λίμνη. Σε πολλές περιπτώσεις, τα σωστικά συνεργεία που καλούνται για απεγκλωβισμούς αδυνατούν να φτάσουν στα χωριά.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απαγορεύεται η κυκλοφορία σε Ασμήνι, Πευκί, Αρτεμίσιο και Γούβες

Μάλιστα, οι κάτοικοι των Ασμήνι, Πευκί, Αρτεμίσιο και Γούβες, έλαβαν το πρωί μήνυμα απο το 112 για την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Με εντολή του δημάρχου απαγορεύεται η κυκλοφορία στις ευρύτερες περιοχές των Ασμήνι, Πευκί, Αρτεμίσιο και Γούβες, λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Από τα μεσάνυχτα και μετά κλήθηκαν σε δεκάδες περιστατικά τόσο στην Κεράμεια όσο και ενδιάμεσα από το Μαντούδι μέχρι Κεράμεια για να βοηθήσουν οικογένειες, ακόμη και για να ανέβουν σε ανώτερο όροφο για ασφάλεια αφού τα νερά είχαν ξεπεράσει και τα 60 cm.

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες στην Ιστιαία και την ευρύτερη περιοχή, αφού οι διασώσεις και οι απεγκλωβισμοί ανθρώπων είναι συνεχείς. Ανάμεσά τους οι πυροσβέστες χρειάστηκαν να παρέμβουν για να απεγκλωβίσουν μία μητέρα και ένα μικρό παιδί στο Ασμήνιο που τους είχαν κυκλώσει τα νερά. Επίσης επιχειρούν με βάρκες και στο Πευκί, τις Γούβες, το Προκόπι και άλλα χωριά της κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας, ενώ οι εκκλήσεις είναι συνεχείς από παραλιακά χωριά της Ιστιαίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.