ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος» δηλώνει ο Μάκης Βορίδης (vid)

«Eίναι εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος , από την έννοια ότι πάλι είχαμε πολύ εκτεταμένο καιρικό φαινόμενο. Οι πρώτες μετρήσεις, παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή, κάνουν λόγο για νερό μεγαλύτερο από τον Ιανό και μικρότερο από τον Daniel.

«Εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος» δηλώνει ο Μάκης Βορίδης (vid)

Ήταν απόλυτα εστιασμένο στον Βόλο» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, εν μέσω της νέας καταστροφικής πλημμύρας στη Θεσσαλία.

«Το δεύτερο το οποίο επιβαρύνει την κατάσταση, κακά τα ψέματα, είναι ότι έχει πληγεί πολύ προσφάτως, δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως» προσέθεσε, συμπληρώνοτας πως ο «υπουργός Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται εκεί, οι άνθρωποι οι οποίοι παλεύουν να επαναφέρουν την κατάσταση στην κανονικότητα βρίσκονται εκεί, γίνονται κάποιες διασώσεις και ευτυχώς δεν υπήρχαν διακινδυνεύσεις ζωής. Πρόσθετες ζημιές θα δούμε ποιες είναι και το τι θα κάνουμε».

Υπενθυμίζεται πως ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, ανέφερε σε συνέντευξή του νωρίς το πρωί πως «η κατάσταση είναι δύσκολη στον Βόλο κυρίως γιατί φερτά υλικά έχουν φράξει το οδικό δίκτυο στην πόλη». Μάλιστα, κάτοικοι του Βόλου καταγγέλλουν με στοιχεία, πως ο ποταμός Κραυσίδωνας ξεχείλισε, καθώς παρέμενε ακαθάριστος, γεμάτος με χώματα και μπάζα από την προηγούμενη κακοκαιρία.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 415.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: thepressproject.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.