Ποδόσφαιρο

Οι πρώτες εικόνες από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»: Βροχή στην Τρίπολη (Pics)

Οι πρώτες εικόνες από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»: Βροχή στην Τρίπολη (Pics)

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την Τρίπολη, λίγη ώρα πριν το Αστέρας-Παναθηναϊκός.

Περίπου μια ώρα έχει απομείνει για τη σέντρα της δύσκολης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν τους Αρκάδες, στις 20:30 και θα έχουν στο πλευρό τους αρκετούς οπαδούς τους οι οποίοι θα σπρώξουν την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη νίκη σε μια έδρα που παραδοσιακά το “τριφύλλι” δυσκολεύεται.

Το Panathinaikos24.gr σας μεταφέρει τις πρώτες εικόνες από την Τρίπολη, με το σκηνικό να είναι βροχερό για μια ακόμη φορά και τον κόσμο σιγά σιγά να προσέρχεται στο γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version