ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague για Παναθηναϊκό: «H πιο βελτιωμένη ομάδα της Euroleague»

Η Euroleague έκανε αφιέρωμα στις πέντε πιο βελτιωμένες ομάδες ενόψει της νέας σεζόν, τοποθετώντας στην πρώτη θέση τον Παναθηναϊκό!

Euroleague για Παναθηναϊκό: «H πιο βελτιωμένη ομάδα της Euroleague»

Με την έναρξη της νέας σεζόν στη Euroleague να είναι προ των πυλών, η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ξεκίνησε κάποια αφιερώματα για να… ζεστάνει το κοινό!

Ένα από αυτά αφορά και τις πέντε ομάδες που βελτιώθηκαν πιο πολύ σε σχέση με πέρυσι, όσους δηλαδή ξεκινάνε από διαφορετική βάση σε σχέση με αυτή που ολοκλήρωσαν την περσινή σεζόν.

Μάλιστα, η Ευρωλίγκα τοποθέτησε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας τον Παναθηναϊκό, κάτι απολύτως φυσιολογικό, δεδομένου του «ολικού λίφτινγκ» που έκαναν οι «πράσινοι», με αρκετές μεταγραφές από το «πάνω ράφι».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ρίξτε μια ματιά στα social media και θα δείτε πόσο ενθουσιασμένοι είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι όχι μόνο έκλεψαν τον Κώστα Σλούκα από τον “αιώνιο” αντίπαλό τους, Ολυμπιακό, αλλά έφεραν και τον κόουτς Αταμάν και ανέτρεψαν εντελώς την άποψη του κόσμου για το ρόστερ τους με 11 νέες μεταγραφές.

Κανείς δεν ξέρει πώς θα πάει το πείραμα, συμπεριλαμβανομένου του γράφοντος, αλλά έχοντας στο ρόστερ παίκτες όπως οι Σλούκας, Βιλντόζα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ, οι “πράσινοι” σίγουρα αξίζουν την προσοχή όλων. Τώρα, ο κόουτς Αταμάν πρέπει να προσπαθήσει να κάνει τα “μαγικά” του με αυτή την ομάδα παικτών», αναφέρει συγκεκριμένα για τον Παναθηναϊκό η Euroleague.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.