ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Μήτογλου – Χάνει Super Cup και πρεμιέρα Euroleague

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Ντίνο Μήτογλου, καθώς μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση στη γάμπα και θα μείνει εκτός για 20 ημέρες!

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Μήτογλου - Χάνει Super Cup και πρεμιέρα Euroleague

Σημαντικό πλήγμα στον Παναθηναϊκό με Μήτογλου!

Ο Έλληνας φόργουορντ αποχώρησε από την προπόνηση των «πρασίνων» στη Ρόδο ενόψει Super Cup, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα. Αμέσως πήγε για μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο αριστερό γαστροκνήμιο!

Αυτό σημαίνει, πρακτικά, πως θα χάσει σίγουρα τη διοργάνωση της Ρόδου, όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Παράλληλα, ο διεθνής φόργουορντ θα απουσιάσει και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 6 Οκτώβρη, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για έναν τραυματισμό που συνήθως χρειάζεται περίπου 20 μέρες αποκατάστασης. Ο Μήτογλου θα ξεκινήσει άμεσα θεραπευτική αγωγή και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί. Είναι, προφανώς, ένα μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να διαχειριστεί ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος θυμίζουμε είδε και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.