ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκάρει η πρώτη δημοσκόπηση για ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη

Αλλαγή ισορροπιών.

Σοκάρει η πρώτη δημοσκόπηση για ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι με κάθε επισημότητα ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επικράτησε με σχετική άνεση της Έφης Αχτσιόγλου την δεύτερη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών (56% έναντι 44%) και πήρε το χρίσμα του διαδόχου του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είναι λογικό, ο ενθουσιασμός στο στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μεγάλος, όπως συμβαίνει, άλλωστε, κάθε φορά που ένα κόμμα αλλάζει αρχηγό.

Το ζητούμενο, βέβαια, για την Προοδευτική Συμμαχία είναι να «μεταφραστεί» αυτό το ρεύμα που δεδομένα έχει ο 35χρονος πολιτικός σε κάτι ουσιώδες, που δεν είναι άλλο από τη μείωση, σε πρώτη φάση, της χαώδους διαφοράς που χωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από την Νέα Δημοκρατία.

Σάλος με την… ακατάλληλη φωτογραφία ξανθιάς οπαδού στην Κύπρο! (ΦΩΤΟ)
Σάλος με την… ακατάλληλη φωτογραφία ξανθιάς οπαδού στην Κύπρο! (ΦΩΤΟ) 196.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ