ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ο άνθρωπος που «άλωσε» την επαρχία με τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός μετά το εμφατικό του πέρασμα από την Τρίπολη προσέθεσε στο παζλ και το τελευταίο κομμάτι που έπρεπε, για να.... οργώσει και τυπικά την επαρχία επί ημερών, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ο άνθρωπος που «άλωσε» την επαρχία με τον Παναθηναϊκό!

Έφερε μια δύσκολη αποστολή εις πέρας, έσπασε την κατάρα και πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Οι “πράσινοι” επικράτησαν με το εμφατικό 4-1 του Αστέρα περνώντας για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2016-17, από την Τρίπολη και έμειναν σε απόσταση βολής και με ματς λιγότερο, από την κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League.

Ωστόσο το συγκεκριμένο ματς, το οποίο ήταν το 98ο επίσημο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ιστορικό καθώς μπήκε το τελευταίο κομμάτι στο… παζλ της επαρχίας!

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.273 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός με τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, ολοκλήρωσε το απόλυτο των νικών του Παναθηναϊκού στην επαρχία, καθώς η Τρίπολη ήταν η μοναδική πόλη επί των ημερών του από την οποία δεν είχε περάσει το “τριφύλλι”.

Άξιο δε αναφοράς ήταν το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός, τη μοναδική φορά που έφτασε κοντά στο “διπλό” δέχθηκε γκολ από τον τερματοφύλακα του Αστέρα στα playoffs της σεζόν 2020-21!

Συνολικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετρά, 58 νίκες, 20 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες κατά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, έχοντας περάσει από επαρχιακές πόλεις, όπως τα Γιάννενα, ο Βόλος, η Καρδίτσα (για το Κύπελλο), η Λειβαδιά, το Αγρίνιο, η Λαμία αλλά και η Τρίπολη!

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι σε όλες τις προαναφερθείσες έδρες πλην της Καρδίτσας, ο Παναθηναϊκός, παραδοσιακά δυσκολευόταν αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να “σπάσει” όλες τις αρνητικές παραδόσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.