ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα κλικς από τους 4000 “πράσινους” που τραγούδησαν στη βροχή για το “τριφύλλι”!

O Παναθηναϊκός πέρασε... αέρα από την Τρίπολη με σκορ 4-1, υπό το βλέμμα 4.000 θεατών του οι οποίοι αψήφησαν τη βροχή τα χιλιόμετρα αλλά και την ημέρα, για να στηρίξουν την ομάδα.

Παναθηναϊκός: Τα κλικς από τους 4000

Παναθηναϊκός θα πει οικογένεια!

Το “τριφύλλι” πέρασε από την Τρίπολη επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 του Αστέρα, γιατρεύοντας τις όποιες πληγές άνοιξαν μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έσπασε μια κατάρα και πλέον ετοιμάζεται για τους τρεις κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν πριν τη διακοπή στους οποίους, η νίκη είναι μονόδρομος!

Όμως πέραν του θεάματος που χάρισε το “τριφύλλι” στον αγωνιστικό χώρο, μείζονος σημασίας ήταν και η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες. Περίπου 4000 οπαδοί έκαναν την Τρίπολη… Λεωφόρο και έσπρωξαν την ομάδα στη νίκη, παραδίδοντας μαθήματα κερκίδας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.262 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα το γεγονός ότι η αναμέτρηση διεξήχθη καθημερινή και υπό βροχή, αποδεικνύει ότι η δίψα που υπάρχει για το πρωτάθλημα αλλά και η αναγνώριση της προσπάθειας της ομάδας, παρά την ήττα από την ΑΕΚ, είναι μεγάλη.

Ο κόσμος του τριφυλλιού βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και στα εύκολα και στα δύσκολα και αυτό δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα όλα τα αθλήματα του συλλόγου.

Δείτε τις φωτογραφίες από την… Λεωφόρο Τρίπολης:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.