ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αντικατέστησε τον Παπαπέτρου από το Ατρόμητος – Αστέρας η ΚΕΔ μετά το οφσάιντ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Στην αντικατάσταση του διαιτητή Παπαπέτρου από το VAR του Ατρόμητος-Αστέρας προχώρησε η ΚΕΔ μετά το οφσάιντ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αντικατέστησε τον Παπαπέτρου από το Ατρόμητος - Αστέρας η ΚΕΔ μετά το οφσάιντ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

“Τελείωσε” τον Παπαπέτρου από το VAR του Ατρόμητος-Αστέρας η ΚΕΔ!

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Έλληνας διαιτητής που ήταν στο VAR της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, δεν θα βρίσκεται και πάλι στο ίδιο πόστο το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι για το ματς της 7ης αγωνιστικής.

Φυσικά, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, αφορμή για τη συγκεκριμένη απόφαση, είναι πιθανότατα το ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο όπως έχει αποδειχθεί από το replay αδίκως δεν καταλογίστηκε υπέρ των Περιστεριωτών.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.922 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ άλλων ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται και για τη φάση που κερδίζει πέναλτι η ΑΕΚ, καθώς θεωρεί ότι ο Ζίνι έχει βρει στην αρχή της φάσης την μπάλα με το χέρι.

Να σημειωθεί ότι αντικαταστάτης του Παπαπέτρου στο ματς θα είναι ο Γκορτσίλας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.