ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απόφαση ΚΕΔ: Μπήκαν λάθος οι γραμμές στη Ν.Φιλαδέλφεια και τιμωρούνται Παπαπέτρου-AVAR!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η ΚΕΔ χρεώνει σε Παπαπέτρου και AVAR λάθος τοποθέτηση γραμμών στο ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου με την ΑΕΚ και γι' αυτό τους αντικατέστησε στα ματς της 7ης αγωνιστικής! Τους παραπέμπει και ο παρατηρητής, μαζί με τον βοηθό Σάββα...

Απόφαση ΚΕΔ: Μπήκαν λάθος οι γραμμές στη Ν.Φιλαδέλφεια και τιμωρούνται Παπαπέτρου-AVAR!

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των Περιστεριωτών για τις αποφάσεις της διαιτητικής ομάδας, φωνάζοντας τόσο για το ακυρωθέν γκολ του Έρλινγκμαρκ, όσο και για χέρι του Ζίνι πριν καταλογιστεί το δεύτερο πέναλτι της Ένωσης.

Σε ό,τι αφορά τουλάχιστον την πρώτη περίπτωση, η ΚΕΔ δικαιώνει τα παράπονα του Ατρομήτου, σύμφωνα με πληροφορίες εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.