ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Καθάρισε” τον ΠΑΟΚ και πάει για την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό!

Ο κακός Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου, σοβαρεύτηκε στην επανάληψη, επικράτησε 77-64 του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του super cup στη Ρόδο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο κακός Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου, σοβαρεύτηκε στην επανάληψη, επικράτησε 77-64 του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του super cup στη Ρόδο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Το ματς

Στις αρχές του αγώνα, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 10-6 του ΠΑΟΚ έπειτα από τρίποντο του Χουάντσο. Οι πράσινοι ήθελαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους για να πάρουν διαφορά και να χτίσουν πάνω σε αυτή.  Με ωραίο κάρφωμα του Λεσόρ το σκορ έγινε 12-9.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ΠΑΟΚ έμενε κοντά στο σκορ και ο Γκάι σκόραρε για το 15-19.  Ο ίδιος ο παίκτης με τρίποντο έκανε το 17-22.  Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 18-22.

Οι πράσινοι δεν έβρισκαν ρυθμό επιθετικά και το σκορ έπειτα από 5 λεπτά στη δεύτερη περίοδο ήταν 25-25! Με καλάθι στον αιφνιδιασμό από τον Γκραντ, το σκορ έγινε 28-26.  Το ημίχρονο, έπειτα από μέτριο έως κακό μπάσκετ, ολοκληρώθηκε με σκορ 33-38 με μπάζερ μπίτερ τρίποντο του Γκάι.

Με τρίποντο του Χουάντσο το σκορ έγινε 33-43, έπειτα από δυο λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο ίδιος ο Ισπανός διαμόρφωσε το 36-45, αφού είχε προηγηθεί τρίποντο από τον Μαργαρίτη. Οι Θεσσαλονικείς μείωσαν στους 6 πόντους με νέο τρίποντο και στη συνέχεια με δίποντο έκαναν το 41-45. Το ματς έγινε ξανά ντέρμπι. Ο Σλούκας με επιθετικό ριμπάουντ και καλάθι έκανε το 43-48. Ο Λεσόρ με εντυπωσιακό λέι απ διαμόρφωσε το 43-50. Ο Γκάι με νέο τρίποντο από τη γωνία έκανε το 45-53. Ο Γκάι ξανά με μακρινό τρίποντο έκανε το 45-57.

Με δυο βολές από τον Γκραντ η διαφορά πήγε στους 14 και οι πράσινοι είχαν πάρει μπρος! Ο Βιλντόζα με τρίποντο έκανε το 45-62. Ξανά ο Βιλντόζα με τρίποντο στη λήξη του γ΄ δεκαλέπτου έκανε το 45-65.

Ο Γκριγκόνις με ωραίο καλάθι έκανε το 52-72. Ο ΠΑΟΚ δεν τα παράτησε και μείωσε σε 62-74. Με βολές από τον Λεσόρ το σκορ έγινε 62-77. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 77-64 υπέρ του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.