ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Κάναμε πολλά λάθη, θέλει χρόνο η ομάδα»

Ολα όσα δήλωσε ο Έργκιν Αταμάν μετά τη νίκη - πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

Αταμάν: «Κάναμε πολλά λάθη, θέλει χρόνο η ομάδα»

Ολα όσα δήλωσε ο Έργκιν Αταμάν μετά τη νίκη – πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

Για το ματς: «Σε αυτό το παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ μας πίεση και θέλαμε περισσότερες κατοχές. Κάναμε λάθη και χάσαμε εύκολα λέι απ κάτω από το καλάθι, όπως και ελεύθερα σουτ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα και θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Κάναμε πολλά λάθη, αλλά θέλει χρόνο η ομάδα».

Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός παίζει ένα παιχνίδι πιο επιθετικό παιχνίδι και πιο δυνατή άμυνα. Να δούμε πως θα πάει το ματς».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.552 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.