ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σώθηκε η υπομονή του: Το καλοκαίρι της εκτόξευσης του ΠΑΟ ο Παύλος σταμάτησε να δείχνει ανοχή

Έτσι μπήκαν οι βάσεις για να γίνει ο Παναθηναϊκός υπερδύναμη στο μπάσκετ.

Σώθηκε η υπομονή του: Το καλοκαίρι της εκτόξευσης του ΠΑΟ ο Παύλος σταμάτησε να δείχνει ανοχή

Ηιστορία είναι μπασκετική και αφορά τα 90s’. Όταν πια ήταν σύνηθες ένας υπήκοος ξένης χώρας να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, να λογίζεται ως γηγενής στο ρόστερ και να μην αποσπά μία από τις τότε δύο θέσεις ξένων. Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, Ντράγκαν Τάρλατς, Μάρκο Γιάριτς, Μίλαν Τόμιτς κ.λπ.

Τα… φώτα πέφτουν πάνω στον Άιβαρ Κούουσμα, τον ξανθομάλλη Εσθονό από το Ταλίν που ξεχώριζε για το τρομερό περιφερειακό του σουτ. Μέσω αυτού του αφιερώματος θα θυμηθείτε ή θα μάθετε πόσο περίπλοκη ήταν αυτή η υπόθεση. Ο χρόνος γυρίζει στο 1992.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 9.915 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.