ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΚΚΕ για ΟΑΚΑ: Παίζουν με τις ζωές μας παντού – Η κυβέρνηση γνώριζε

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ για την ακαταλληλότητα του ΟΑΚΑ, αφού διαπιστώθηκε πως υπάρχει πρόβλημα με το στέγαστρο Καλατράβα, ενώ πρόβλημα διαπιστώθηκε και στο Ποδηλατοδρόμιο.

ΚΚΕ για ΟΑΚΑ: Παίζουν με τις ζωές μας παντού – Η κυβέρνηση γνώριζε

Το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του επισημαίνει πως «παίζουν με τις ζωές μας παντού. Παντού είμαστε εκτεθειμένοι απέναντι σε ασυντήρητες κι επικίνδυνες υποδομές. Τελευταίο κρούσμα το στέγαστρο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!».

«Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες γιατί γνώριζε. Γνώριζε και τα προβλήματα και τις προειδοποιήσεις. Πριν λίγο καιρό ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με άρθρο του αναφερόταν στην κατάσταση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για το ότι μετά το 2004 οι “χρυσοπληρωμένες” απ’ τον ελληνικό λαό υποδομές, αντί να δοθούν στον λαό και στη νεολαία αφέθηκαν στη μοίρα τους. Άλλες σήμερα είναι κουφάρια, άλλες δόθηκαν σε ιδιώτες και εταιρείες “αντί πινακίου φακής” και άλλες σε δήμους που δυσκολεύονται να τις συντηρήσουν χωρίς πόρους».

Το ΚΚΕ σημειώνει πως «και τότε ο ανεκδιήγητος πρώην υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης μας χαρακτήριζε “αδιάβαστους”.

Έκλεισε στόματα σε πολλούς: Αυτό είναι το εκκωφαντικό ποσοστό που παίρνει ο Νίκος Παππάς στις δημοσκοπήσεις!
Έκλεισε στόματα σε πολλούς: Αυτό είναι το εκκωφαντικό ποσοστό που παίρνει ο Νίκος Παππάς στις δημοσκοπήσεις! 610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα:

–Δεν γνώριζαν την κατάσταση όταν τον περασμένο Δεκέμβρη ο πρωθυπουργός παρουσίαζε με φιέστα τη λεγόμενη αξιοποίηση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων;

–Δεν γνώριζαν τη μελέτη στο ΟΑΚΑ;

–Δεν γνώριζαν την κατάσταση σε άλλες εγκαταστάσεις, όπως στο Καυτανζόγλειο που λόγω ακαταλληλότητας δεν πήρε αδειοδότηση;

–Πως άφησαν να περάσει σχεδόν ένας χρόνος αφήνοντας εκτεθειμένους χιλιάδες θεατές και αθλητές; Σημειωτέον, πρόσφατα βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ 120.000 θεατές.

–Δεν διάβασαν ποτέ τις προειδοποιήσεις που υπήρχαν από τον κόσμο του αθλητισμού ότι το ΟΑΚΑ παραμένει ασυντήρητο από το 2004, όπως και το στέγαστρο;».

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ καταλήγει λέγοντας: «Η κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες, όπως ευθύνες έχουν όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά από το 2004 που άφησαν τις εγκαταστάσεις στη μοίρα τους. Ο αυτονόητος έλεγχος δεν πρέπει να αφορά μόνο το ΟΑΚΑ, αλλά όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Έλεγχος και συντήρηση εδώ και τώρα, για να μην θρηνήσουμε θύματα και στον αθλητισμό!»

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.