ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ΟΑΚΑ -Drone πετά πάνω από το στέγαστρο Καλατράβα (vid)

Εικόνες πάνω από τον χώρο του ΟΑΚΑ και από το στέγαστρο Καλατράβα, με χρήση ειδικού drone με ισχυρό τηλεφακό, έκανε σήμερα 30/9, η ομάδα Up Stories.

Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ΟΑΚΑ -Drone πετά πάνω από το στέγαστρο Καλατράβα (vid)

Όπως ενημέρωσε χθες Παρασκευή 29/9 το ΟΑΚΑ, αναστέλλεται κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Καλογρέζα, καθώς οι μεταλλικές κατασκευές του στεγάστρου Καλατράβα δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που βάζει «φωτιά» στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό (και όχι μόνο) όσον αφορά στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, καθώς το ΟΑΚΑ αποτελεί το «σπίτι» του στους ομίλους του Europa League. Επόμενη ευρωπαϊκή εντός έδρας υποχρέωση των «πράσινων» είναι στις 26/10 απέναντι στη Ρεν, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, ενώ στην 6η και τελευταία αγωνιστική (14/12) υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα. Αν φυσικά δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τη χρησιμοποίηση του κεντρικού σταδίου, τότε «τριφύλλι» θα υποχρεωθεί να αναζητήσει άλλη έδρα για τις ευρωπαϊκές «μάχες» του.

Επίσης, δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με τις sold out προγραμματισμένες για το καλοκαίρι συναυλίες στο ΟΑΚΑ, του διάσημου συγκροτήματος Coldplay.

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 14.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι δήλωσε ο διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής Μιλώντας στο iefimerida.gr, ο διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής, εξήγησε πώς φτάσαμε σε αυτή την απόφαση.

«Από το 2004, όταν και τοποθετήθηκε το στέγαστρο για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν έχει γίνει ούτε ένα έργο συντήρησης. Η σημερινή κυβέρνηση έδωσε σημασία στην ανακαίνιση και στη συντήρηση του σταδίου και η μελέτη έγινε για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες συντήρησης. Είναι σημαντικό ότι για πρώτη φορά γίνεται αυτό. Θα περιμένουμε και τη δεύτερη μελέτη για να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος του προβλήματος. Δεν είμαι ειδικός να πω για πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνουν κλειστά τα δύο στάδια, αλλά σίγουρα από εβδομάδα θα έχουμε νεότερα», είπε ο κ. Χαλιορής, ο οποίος διευκρίνισε πως το κλείσιμο στο κεντρικό στάδιο «περιλαμβάνει όλους τους αθλητικούς χώρους, όχι όμως τα γραφεία και τις υπηρεσίες».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αν επιβεβαιωθεί στη δεύτερη μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ, το αποτέλεσμα της πρώτης, το κλείσιμο του σταδίου μπορεί να κρατήσει το λιγότερο δύο μήνες, μέχρι και σχεδόν χρόνο, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

Δείτε εικόνες από το ΟΑΚΑ από ψηλά με τη χρήση drone: Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το drone της ομάδας Up Stories και δείτε σημεία του ΟΑΚΑ που δεν θα μπορούσατε να δείτε αλλιώς.

Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ΟΑΚΑ -Drone πετά πάνω από το στέγαστρο Καλατράβα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.