ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εισαγγελική παρέμβαση για το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ!

Άμεσες οι εξελίξεις για το θέμα.

Εισαγγελική παρέμβαση για το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ!

Από χθες το απόγευμα η διοίκηση του ΟΑΚΑ έκανε γνωστό ότι μπαίνει… λουκέτο στο Ολυμπιακό Στάδιο λόγω προβλήματος με τη στατικότατα του στεγάστρου «Καλατράβα». Η είδηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και σύσσωμου του πολιτικού κόσμου.

Σήμερα λοιπόν και ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνης Ελευθεριάνος, παρενέβη και ζήτησε να γίνει  προκαταρκτική έρευνα πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα που θα έχει βάθος 5ετίας.

Την προκαταρκτική έρευνα θα αναλάβει  ο εισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης και  αδικήματα που θα διερευνηθούν θα είναι μεταξύ άλλων  η έκθεση σε κίνδυνο, αλλά και η παραβίαση κανόνων οικοδομικής!

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.432 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπρόσθετα, οι αρμόδιοι θα κληθούν να δώσουν απάντηση σε διάφορα ζητήματα όπως:

1) Ποιες ήταν οι εισηγήσεις του κατασκευαστή αναφορικά με τη συντήρηση και τελικά τηρήθηκαν;

2) Υπήρχαν εισηγήσεις άλλων οργάνων για περιοδική συντήρηση; Αν υπήρχαν σε ποιος είχαν υποβληθεί και τελικά πως εκπληρώθηκαν τα όσα ζητήθηκαν;

3)Ποιος ήταν ο λόγος που πραγματοποιήθηκε η μελέτη για τη στατικότατα τώρα και από τι δόθηκε η αφορμή για να πραγματοποιηθεί αυτή τώρα;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.