ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκ: Κατέρρευσε ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ, διεκόπη το ματς με τον Άγιαξ!

Σοκαρισμένοι όλοι!

Σοκ: Κατέρρευσε ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ, διεκόπη το ματς με τον Άγιαξ!

Ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ, Ετιέν Βάασεν κατέρρευσε μετά από σύγκρουση με τον επιθετικό του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρόμπεϊ και δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ, Ετιέν Βάασεν μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον επιθετικό του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρόμπεϊ στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης που εκείνη την ώρα ήταν στο 2-3.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας μετά τη σφοδρή σύγκρουση έμεινε ακίνητος στο έδαφος, αφού έχασε τις αισθήσεις του. Τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων έσπευσαν στον αγωνιστικό χώρο για τις πρώτες βοήθειες, με το σκηνικό να θυμίζει έντονα την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο πρόσφατο Euro.

Οι παίκτες των δύο ομάδων σχημάτισαν μία ανθρώπινη ασπίδα, ενώ από κάποια πλάνα φάνηκε να γίνεται προσπάθεια ανάνηψης. Η αναμέτρηση φυσικά διεκόπη, ενώ κάποια πλάνα έδειξαν παίκτες να κλαίνε μπροστά σε αυτό το σοκαριστικό σκηνικό.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 1.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.