ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με αυτούς θα κατέβει ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Αυτή είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Παναθηναϊκός: Με αυτούς θα κατέβει ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε στις 19:30 τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Νωρίτερα αναλύσαμε το ποιοι θα είναι οι πιθανοί που θα ξεκινήσουν ως βασικοί από τον Παναθηναϊκό στην αποψινή αναμέτρηση. Πάμε όμως να δούμε ποιοι θα είναι και οι βασικοί του ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου λοιπόν δεν θα έχει στη διάθεση τον Νάσμπεργκ που έχει νιώσει ενοχλήσεις, αλλά και τους Μάρκος Αντόνιο, Φιλίπε Σοάρες, Λύρατζη, Σάστρε, Βρακά, Ρικάρντο και Τζίμα. Αντίθετα μέσα είναι ο Μεϊτέ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ενδεκάδα λοιπόν θα αποτελείται από τους Κοτάρσκι στο τέρμα και Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα στην άμυνα. Ο Τσιγγάρας με τον Σβαμπ θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, ενώ η τριάδα πίσω από τον Σαμάτα θα αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Τάισον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.