ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Oι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για τη Λεωφόρο

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Oι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για τη Λεωφόρο

Λίγη ώρα μετά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το αποψινό ντέρμπι, έγινε γνωστή και εκείνη του ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου, προχωράει σε αλλαγές συγκριτικά με το ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Βόλο, επαναφέροντας στο αρχικό σχήμα τον Κωνσταντέλια και τον Μπράντον Τόμας.

Συγκεκριμένα ο Κοτάρσκι θα είναι στην εστία, με τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα στην άμυνα. Ο Τσιγγάρας θα είναι παρτενέρ του Σβαμπ στη μεσαία γραμμή, ενώ η τριάδα πίσω από τον Μπράντον, θα απαρτίζεται από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννη Κωνσταντέλια και Τάισον.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.