ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν πολύ καλύτεροι – Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν πολύ καλύτεροι - Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ

«Όταν ισοφαρίζεις στο τελευταίο λεπτό και δεν χάνεις, τουλάχιστον έχεις μια μικρή ικανοποίηση ότι δεν έχασες. Αν δούμε όμως τη μεγάλη εικόνα του παιχνιδιού, μας αδίκησε πολύ γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν εξελίχθηκε όπως έπρεπε να εξελιχθεί.

Οι αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο μάς έλειψαν πάρα πολύ, είχαμε αρκετές προσπάθειες, αλλά θέλαμε λίγο παραπάνω συνεργασίες. Δεν κάναμε πολλά λάθη, αλλά ο ΠΑΟΚ τα εκμεταλλεύτηκε και ήμασταν πίσω στο σκορ. Σίγουρα επειδή είχαμε χάσει και το προηγούμενο παιχνίδι, υπήρχε μια νευρικότητα. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αλλά όταν ισοφαρίζεις στο τέλος έχεις την ικανοποίηση ότι δεν έχασες»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.